Esdeveniments esportius de juny i juliol a Canals
21/06/2024

L'estiu, com cada any, arriba carregat d'esdeveniments esportius a Canals. Durant juny i juliol tindrem campionats de tot tipus, alguns emblemàtics i altres de recent creació. A continuació et deixem l'agenda:

-Liga Argano-Supercopa A de Frontenis el dia 22 de juny, a les 17.00 hores en el Poliesportiu Municipal. Partit entre Portacoeli Serra i Alcàntera del Xúquer.

-Les 24 Hores de Futbol de Canals compleixen 47 edicions els dies 28 i 29 de juny des de les 20.00 hores del divendres al Quatre Camins.

-El Torneig de Hàndbol Herba que organitza el Club Baló a Mà Canals compleix 10 anys aquest 2024. El dissabte 6 de juliol en el Quatre Camins centenars de xiquets i xiquetes tornaran a gaudir d'aquest divertit esport.

-Una nova edició de les 24 Hores de Futbol Sala de Canals tindrà lloc els dies 5 i 6 de juliol al Poliesportiu Municipal, amb la novetat aquest any d'un campionat paral·lel de cadetes.

-El 12 i 13 de juliol arriben les primeres 24 Hores de Pàdel de Canals, en tres categories, obsequis per als participants i molts premis. Inscripcions obertes fins al 30 de juny.