II Gran Premi Femení de la Penya Ciclista La Forca d'Aiacor
08/05/2024

El Centre Cultural Calixte III va acollir ahir la presentació del II Gran Premi Femení de la Penya Ciclista La Forca d’Aiacor, que tindrà lloc este dissabte 11 de maig des de les 16.30 hores.

L'acte va ser encapçalat pel president de la PC La Forca, Vicente Ibáñez, acompanyat per l’alcalde, Nacho Mira; el regidor d’Esports, Edu Badal, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, J. Enrique Gutiérrez; el seleccionador de fèmines, Antonio Moreno, i el vicepresident de la FCCV, Pascual Orengo, així com representants de la corporació municipal, la Policia Local de Canals i Protecció Civil d'Alcúdia de Crespins.

 

La prova consistirà en un recorregut de 70 km per a la categoria absoluta, amb un total de 15 voltes a un circuit que passarà per Aiacor, Vallés, Annahuir i L’Alcúdia de Crespins. Les categories cadete i Màster 40 y 50 s’uniran en la setena volta, disputant un total de 36 km. Cal recordar que aquesta carrera forma part de la Challenge Féminas CV- FAN SPORT.

El president de la Federació va agrair la tasca que es realitza des de La Forca “per l’aposta i la visibilitat que donen a la ‘challenge’ femenina, la qual ha augmentat el nombre de proves gràcies al treball conjunt de organitzadors i federació”.

 

Durant la presentació es va fer un reconeixement a les ciclistes locals Leyre Almena, Lucía Grau, Miriam Guerrero, Carla Sanchis i Gloria Medina.