I Torneig Interescolar de Bàsquet 3x3 Femení
04/03/2024

La programació del Dia de la Dona a Canals tindrà com a una de les activitats més destacades per al 8 de març la celebració de la primera edició del Torneig Interescolar de Bàsquet 3x3 Femení que les regidories d'Esports i Igualtat han organitzat juntament amb el Club de Bàsquet La Foguera.

Els col·legis Vicente Rius, José Mollá, Calixte III i Cervantes han col·laborat formant equips de jugadores de 5é i 6é de primària que passaran un matí diferent i molt divertit gaudint d'un esport que està creixent al nostre poble en les categories femenines gràcies al treball del Club de Bàsquet La Foguera.


A banda del torneig 3x3, les xiquetes competiran en concursos de tir i habilitats i rebran un esmorzar saludable cortesia de les empreses patrocinadores Madremia SL i Global Omnium, així com una camiseta commemorativa per participar.


A més a més, els alumnes de l'optativa d'Educació Física de 2n de Batxillerat de l'IES Francesc Gil seran els àrbitres d'aquest projecte educatiu i esportiu curricular que té com a objectiu trencar estereotips de gènere i impulsar la pràctica del bàsquet entre les xiquetes de Canals.