L'Ajuntament de Canals destina prop de 120.000 euros en 2023 a subvencions esportives 
esdeveniments esportius fira de setembre
16/08/2023
L'Ajuntament de Canals ha fet efectiu un primer pagament dels vora 120.000 euros que es destinaran aquest 2023 en subvencions a entitats esportives i esportistes del poble.

En concret, els clubs han rebut ja un 75% dels 115.000 euros que se'ls atorgaran aquest any. La resta del pagament es fa efectiu una vegada justifiquen les despeses de l'exercici. Han sigut beneficiaris el Club d'Atletisme, el Club de Baló a Mà, el Club de Bàsquet La Foguera, el Canals Promeses CF, el Club Deportivo Do Chang, el Club Muntanyisme Directe al Cim, el Club d'Escacs Els Voltors, el Club Social Frontenis, el Club Karate Do, el Club Natació La Costera, el Club Pàdel, el Club Pesca, la Peña Ciclista La Forca, el Club de Tenis i la UD Canals.

Pel que fa a les beques esportives, s'han repartit 4.500 euros entre joves esportistes del poble per tal d'ajudar-los a fer front a despeses derivades de la seua activitat: Carla Martín Maset, Carmen Calatayud Mira, Claudia Giménez Fita, Laura Martínez Bañó, Rubén Moreno Estremera i Vicent Andrés Mollá.