9a edició del Torneig de Handbol Herba de Canals
23/06/2023
El Quatre Camins acull demà, dissabte 24 de juny, la novena edició del Torneig de Handbol Herba que organitza el Club Baló a Mà Canals en col·laboració amb la regidoria d'Esports. A poc a poc, aquest esdeveniment s'ha fet un nom en el panorama esportiu estival de la comarca, arribant a comptar amb 320 participants en 2022.

Es tracta d'un campionat principalment dirigit a fomentar la pràctica d'aquest esport i passar una divertida jornada, per tant sols es permeten dos federats/federades en handbol per equip (els equips poden no complir aquesta norma, però no podran classificar-se per a les rondes finals).

Al llarg del curs, des del Club Baló a Mà Canals es realitzen xarrades en centres educatius per a animar l'alumnat a participar-hi. El torneig es divideix en cinc categories: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil (nascuts entre 2005 i 2014), totes elles amb equips mixtos. 

A més de proporcoinar-los aigua, refrescs, fruita i samarreta commemorativa, s'instal·larà un parc aquàtic al Quatre Camins perquè jugadors i jugadores puguen combatre la calor entre partits.