La Trobada de Pilota a l'Escola reunirà 600 alumnes de Primària a Canals
09/05/2023

El Poliesportiu Municipal de Canals acollirà dijous una nova edició de la Trobada de Pilota a l'Escola, en la qual es reuniran al voltant de 600 alumnes de 4t curs de Primària vinguts de 23 centres educatius de La Costera i les comarques veïnes. 

Organitzada per la Federació Valenciana de Pilota i la conselleria d'Educació, Cultura i Esport en col·laboració amb l'Ajuntament de Canals, aquesta serà la segona trobada d'aquest any a la província de València. Des de les 9.30 hores, xiquets i xiquetes podran participar en activitats teoricopràctiques amb la presència de pilotaris professionals.

Aquesta iniciativa de conselleria, que compleix ja 17 edicions, pretén acostar a l'alumnat el coneixement i la pràctica de l'esport més identificatiu del nostre territori, alhora que es fomenta un estil de vida saludable.

Hi participaran centres de Canals, Alcàntera de Xúquer, Algemesí, Anna, Antella, Barxeta, Benigànim, Bicorp, Bolbaite, Càrcer, Castelló, Chella, Enguera, Gavarda, Llocnou d’en Fenollet, Montesa, Navarrés, Novetlé, Ontinyent, Quesa, Sumacàrcer i Xàtiva.