Comunicat de la Regidoria d'Esports respecte de l'ús de les instal·lacions esportives

Comunicat Regidoria d'Esports ús instal·lacions esportives

03/11/2020

A data de 2 de novembre de 2020 es va publicar el BAN de l’Ajuntament de Canals en relació a l'aplicació de mesures restrictives, durant els pròxims 7 dies, donat l’agreujament de la situació sanitària al nostre municipi.

Pel que fa a les mesures que afecten directament a l’ús de les instal·lacions esportives municipals, es van establir les següents:

“TERCER. Les instal·lacions esportives estaran tancades, exceptuant per a les competicions federades, que seran a porta tancada. A més, els vestuaris d’aquestes instal·lacions, de manera provisional, també quedaran inhabilitats”.

Tenint en compte el punt anterior, des de la Regidoria d’Esports es comunica el següent:

  1. Les associacions esportives amb equips, grups i/o esportistes federats podran utilitzar les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica d’entrenaments en relació a la preparació de les competicions oficials durant els dies i horaris habituals.
  2. Les associacions esportives amb equips, grups i/o esportistes sense federar no podran utilitzar les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica habitual d’activitats.
  3. L’accés a les instal·lacions serà únicament per als esportistes i cos tècnic.
  4. Es podran realitzar competicions federades a les instal·lacions esportives municipals, sent aquestes sempre a porta tancada, amb accés únic i exclusiu per a esportistes, cos tècnic i àrbitres.
  5. Els vestidors romandran tancats i no es podran utilitzar.

El dilluns dia 9 de novembre es tornarà a informar en relació a les mesures establides per a l’ús de les instal·lacions esportives municipals.

Comunicat de la Regidoria d'Esports respecte de l'ús de les instal·lacions esportives