Ja s'han publicat al Butlletí de la Diputació de València, les bases de les subvencions esportives i les beques esportives. 

20/08/2020

En el dia de hui s'han publicat al Butlletí de la Diputació de València, les bases de les subvencions esportives i les beques esportives. El període per a presentar les sol·licituds per a ambdues convocatòries s'inicia demà divendres 21 d'agost i finalitza el dijous 17 de setembre, ambdós inclosos.

A les bases de les subvencions esportives, amb una quantia total de 115.000 €, s'amplien els programes esportius a subvencionar, quedant aquestos en huit -promoció de l'esport base, promoció de l'esport amateur, la pràctica saludable, l'esport per a la gent gran, l'esport en igualtat, la pràctica esportiva inclusiva, la promoció de l'esport autòcton i l'esport competitiu.

D'altra banda, a les beques individuals per a esportistes, es manté la quantia de 8.000 €, però s'amplia el màxim al qual pot optar un esportista, concretant-se a més els criteris per a justificar els mèrits esportius.

Els documents de bases i annexos de documentació a presentar els podeu trobar als següents enllaços:

BEQUES ESPORTIVES

SUBVENCIONS ESPORTIVES

ANNEXOS DE DOCUMENTACIÓ