Presentació del vídeo promocional del GP Motul de la CV 2019
Crònica presentació vídeo GP
24/10/2019
El Centre Cultural Calixt III de Canals va acollir ahir la presentació del vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana 2019. Amb un toc humorístic i baix el lema “La Casa de Todos”, el vídeo d’aquest any ret homenatge a la figura dels aficionats que cada any omplin el Circuit Ricardo Tormo.

L’Alcaldessa de Canals, Mai Castells, va voler agrair als assistents i als que fan possible que aquest esdeveniment tinga lloc a Canals. Va valorar com un èxit el canvi d’horari de l’acte a tenor de la gran afluència de públic i va concloure amb el desig de “tornar a veure’ns l’any que ve” ja que “les portes de Canals sempre estaran obertes per al Circuit Ricardo Tormo”.

Sobre la figura del pilot com a fill predilecte de Canals va voler incidir el director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, assistent a la gala. Segons Mollà, “és de justícia mantenir el compromís de lligar el nom d’aquest gran premi a Ricardo Tormo i al poble de Canals”.

Per al pilot de Moto E, Nico Terol, “és un honor estar al poble d’un referent per a mi i tornar a córrer al seu circuït, on em vaig proclamar campió del món”. El campió d’Europa Julián Miralles, que ara forma joves promeses amb la iniciativa “Cuna de Campeones”, va recordar la figura de Ricardo Tormo i l’amistat que els unia. 

També van estar present el creador del vídeo, Toni Aragonés, i el Director del Circuit, Gonzalo Gobert. El primer va detallar el format que ha triat per a aquest any: dividit en tres esquetxos protagonitzats per tres “caricatures” d’aficionats al motociclisme. Gobert va explicar l’elecció temàtica: “l'any passat el públic va donar un exemple de passió pel seu esport favorit, per la qual cosa vam decidir que ells serien els protagonistes del vídeo promocional”.